• Metallialan järjestelmätoimittaja

    Metallialan järjestelmätoimittaja

  • Metallialan järjestelmätoimittaja

    Metallialan järjestelmätoimittaja

  • Metallialan järjestelmätoimittaja

    Metallialan järjestelmätoimittaja

Järjestelmätoimituksiin ja alihankintaan erikoistunut yritys

Koneistamo Alm on järjestelmätoimituksiin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti, jotta he saisivat tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Ammattitaitoinen henkilöstö mahdollistaa hyvän tuottavuuden ja laatutason sekä toimitusvarmuuden ja kilpailukykyisen hinnan.

Suunnittelu

Pyrimme olemaan asiakkaamme tukena jo tuotteiden alkuvaiheesta lähtien tarjoamalla mekaniikan suunnittelu-palveluja. Vahvuutenamme on valmistusystävällisyyden huomioiminen koko prosessin ajan.

Koneistus

Koneistamme ammattitaidolla laajasti eri materiaaleja muoveista rakenneteräksiin ja ruostumattomiin teräksiin, duplexeihin ja titaaniin. Laadukas tekeminen ja joustava palvelu on elinehtomme.

Hitsaus

Suoritamme hitsaamossamme hitsausta MIG/ MAG ja TIG-menetelmillä. Hitsaajillamme luokat rakenneterästen ja ruostumattoman teräksen hitsaukseen. Erikoisosaamisena titaanin luokkahitsausta rajattuihin ainevahvuuksiin.

Kokoonpano

Valmistamme kokoonpanoja asiakastarpeen mukaan pienistä koonnista laajoihin kokonaisuuksiin. Kokoonpanot sisältävät mekaanisia, pneumaattisia ja sähköisiä koonteja sovittuun laajuuteen asti testattuna.