Laatu ja vastuullisuus

Koneistamo Alm on järjestelmätoimituksiin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme vastuullisesti, joustavasti ja laadukkaasti, jotta he saisivat tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Ammattitaitoinen henkilöstö mahdollistaa hyvän tuottavuuden ja laatutason sekä toimitusvarmuuden ja kilpailukykyisen hinnan.

Missio

Missiomme on palvella asiakkaidemme tarpeita joustavasti ja monipuolisesti, toimittamalla laadukkaita kokoonpanoja, komponentteja ja palveluja. Kannattava yhteistyö asiakkaiden kanssa on olemassaolomme perusta, aina.

 

Arvot

Asiakaslähtöisyys, asiakkaan palveleminen

 • Asiakas luottaa meihin. Ja me luotamme omaan porukkaamme.
 • Jokaisen tilipäivän maksaa tyytyväinen asiakas.
 • Seuraava työ-/prosessivaihe on tärkein asiakas.
 • Osaamme ratkaista asiakkaidemme ongelmia.

 

Laatu, laadukas tekeminen

 • Kaikki työtehtävät ovat tärkeitä.
 • Oman työn arvostus – asenne ja ammattiylpeys kaikessa tekemisessämme
 • Tekemisen kannattava, jatkuva parantaminen
 • Opimme virheistämme.

 

Yhteistyö

 • Osaamme pyytää neuvoa työkaverilta ja osaamme myös neuvoa työkaveria.
 • Kehitymme toisiamme tukien ja opastaen.
 • Emme istu tiedon päällä, vaan jaamme osaamista toisillemme.
 • Porukassa paremmiksi.

 

Visio

Olemme osaava ja laadukas yhteistyökumppani asiakkaillemme sekä merkittävä toimija teollisuuden mittaus-, analyysi- ja valvontalaitteiden järjestelmä- ja komponenttitoimittajana.

 

Toimintatapamme, laatu- / ympäristöpolitiikka

Tavoitteenamme on olla hyvä ja laadukas kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Vastaamme sovittujen laatutavoitteiden toteutumisesta koko toimitusketjussa.

Henkilöstölle haluamme olla yhteisömme haluttu ja arvostettu työpaikka, jossa työturvallisuus- ja ympäristöasiat hoidetaan esimerkillisesti. Kehitämme tekemistämme jatkuvasti hyvällä yhteistyöllä. Sisäiset ja ulkoiset laatupoikkeamat hoidamme jämäkästi.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien vaatimuksia. Olemme sitoutuneet toiminnassamme ehkäisemään ympäristön pilaantumista kaikissa toiminnoissamme. Tarkastamme laatu- ja ympäristötavoitteemme vuosittain sekä viestimme ne henkilöstölle selkeästi.

Hyvä kello kauas kiirii – uskomme että hyvään toimittajaan luotetaan ja osaamisemme tulee näkyä jokaisessa toimituksessa hyvänä laatutasona. Se on myöskin paras tae kehittymisellemme ja tekemisellemme kauas tulevaisuuteen.

Vastuullisuus

Vastuullisuus on yksi Koneistamo Alm Oy:n arvoista ja olemme sitoutuneita toimintamme jatkuvaan kehittämiseen. Sitoudumme standardien ja lainsäädännön vaatimusten täyttämiseen. Toimimme vastuullisesti ja laadimme toiminnastamme vastuullisuusraportin, joka on saatavilla sidosryhmillemme. Vastuullisuusohjelmassa ja -raportissa huomioimme ESRS-standardit sekä ISO 9001-, ISO 14001- standardit ja lainsäädännön vaatimukset. Edellytämme myös kumppaneiltamme vastuullista toimintaa.

 

Alla olevasta linkistä voit tutustua vastuullisuusraporttiimme

https://app.showyoursustainability.com/susprogram?p=GZSKBmVoZX7OYAYZlGYfSg==

 

Haluamme kehittää ja parantaa toimintaamme jatkuvasti ja olemme kiitollisia mikä haluat antaa meille palautetta kuinka voisimme parantaa toimintaamme.

Asiakaspalaute:

http://link.cerifficheck.fi/mm9oZc                  

 

Mikäli olet havainnut arvoketjumme toiminnassa epäkohdan voit tehdä siitä ilmoittajasuojalain mukaisen ilmoituksen alla olevasta linkistä.

Whistleblower:

http://link.cerifficheck.fi/19n7Pq