Laatu

Koneistamo Alm on järjestelmätoimituksiin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme joustavasti ja laadukkaasti, jotta he saisivat tarvitsemansa palvelut yhdestä paikasta. Ammattitaitoinen henkilöstö mahdollistaa hyvän tuottavuuden ja laatutason sekä toimitusvarmuuden ja kilpailukykyisen hinnan.

Missio

Missiomme on palvella asiakkaidemme tarpeita joustavasti ja monipuolisesti, toimittamalla laadukkaita kokoonpanoja, komponentteja ja palveluja. Kannattava yhteistyö asiakkaiden kanssa on olemassaolomme perusta, aina.

Arvot

Asiakaslähtöisyys, asiakkaan palveleminen

Laatu, laadukas tekeminen

Yhteistyö

Visio

Olemme osaava ja laadukas yhteistyökumppani asiakkaillemme sekä merkittävä toimija teollisuuden mittaus-, analyysi- ja valvontalaitteiden järjestelmä- ja komponenttitoimittajana.

Toimintatapamme, laatu- / ympäristöpolitiikka

Tavoitteenamme on olla hyvä ja laadukas kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Vastaamme sovittujen laatutavoitteiden toteutumisesta koko toimitusketjussa.

Henkilöstölle haluamme olla yhteisömme haluttu ja arvostettu työpaikka, jossa työturvallisuus- ja ympäristöasiat hoidetaan esimerkillisesti. Kehitämme tekemistämme jatkuvasti hyvällä yhteistyöllä. Sisäiset ja ulkoiset laatupoikkeamat hoidamme jämäkästi.

Noudatamme kaikessa toiminnassamme ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 standardien vaatimuksia. Olemme sitoutuneet toiminnassamme ehkäisemään ympäristön pilaantumista kaikissa toiminnoissamme. Tarkastamme laatu- ja ympäristötavoitteemme vuosittain sekä viestimme ne henkilöstölle selkeästi.

Hyvä kello kauas kiirii – uskomme että hyvään toimittajaan luotetaan ja osaamisemme tulee näkyä jokaisessa toimituksessa hyvänä laatutasona. Se on myöskin paras tae kehittymisellemme ja tekemisellemme kauas tulevaisuuteen.